Beograd za stare

Smeštaj u domu za stare Beograd

Generalna — Autor beogradzastare @ 16:01

Dom za stare Ustanicka LUX pruža starim licima udoban smeštaj
Smeštaj za stara lica je posebno prilagođen kretanju sa invalidskim kolicima i štakama. Sve sobe su opremljene sistemom za zvučnu signalizaciju. Pojedine sobe su opremljene specijalnim krevetima za polupokretne i nepokretne osobe a kupatila su prilagođena polupokretnim i nepokretnim licima.

Svoje slobodno vreme korisnici doma mogu provoditi u prostranim dnevnim sobama, velikoj terasi ili u dvorištu doma za stare Beograd a za što prijatniji boravak naših korisnika osigurali smo luksuzno uređen objekat uz stalni medicinski nadzor lekara, medicinkih sestara i drugog pomoćnog osoblja koji pored redovne nege mogu da pruže korisicima i osnovne medicinske usluge.

Poseban akcenat u našem domu za stare stavljamo na negovanje i održavanje porodične atmosfere i toplih međuljudskih odnosa, zajedništva i brige za svakog korisnika ponaosob je proces koji kontinualno sprovodimo i cilju stalnog kvalitativnog poboljšanja naših usluga.

Stručni tim doma za stare
Stručno i osposobljeno osoblje omogućiće da osobe koje koriste usluge našeg doma za stare UstanickaLUX vreme provode što bolje, razvijeni su kvalitetni socijalni programi i društvene igre.
• Zdravstvena i opšta nega korisnika doma za stare (pokretnih lica, polupokretnih i nepokretnih lica)
• Stalno dežurstvo medicinskih sestara, tokom 24 sata dnevno
• Stalni nadzor lekara opšte prakse, fizioterapeuta i lekara specijalista
• Razne zdravstvene usluge – merenje pritiska i šećera u krvi, uzimanje uzoraka za laboratorijska ispitivanja

 Želela bih da navedem i neke od ostalih domova za stare iz Beograda:

- Dom za stare Ustanicka LUX - dom za stare Ustanička LUX smešten je u Beogradu, u ustaničkoj ulici blizu nadomak centra. Prilagođene sobe starim licima, izuzetno osoblje, veliko dvorište... Svakako ako želite posle posla da dođete i posetite vaše najmilije, ovo je idealno mesto...

- Starački dom Beograd - starački dom je smešten na Avali, korisnici doma kažu da je izuzetno lepo, mirmo i da uživaju u svakom danu provedenom u tamo. Veliko dvorište okruženo šumom i zelenilom daje poseban doživljaj...

- Dom za stare i negu bolesnih Beograd - dom smešten na zvezdar, profesionalan pristup do staračke nege, rešenje za svaku situaciji, prostrane sobe, nov nameštaj... Namenjen je svima onima koji žele da svoje treće doba provedu u luxuznom i komfornom ambijentu doma za stare Zvezdara LUX.

- Kućna nega starih lica Beograd - Briga o Vašim najbližima je naš prioritet, kućna nega starih lica u Beogradu „Kućna nega starih LUX“ predstavlja primarnu uslugu. Ako Vam je potrebna nega Vaših bližnjih i milih roditelja ili baka i deka u kući, možete nam se obratiti u bilo kom trenutku.

- Sanitetski prevoz starih / pacijenata - Sanitetski prevoz pacijenata LUX pruža profesionalne usluge osobama kojima je neophodna adekvatna i brza lekarska pomoć. Sanitet LUX obezbeđuje siguran sanitetski prevoz u zemlji kao i inostranstvu, najsavremenijim sanitetskim vozilom specijalno opremljenim.


Beograd restorani

Generalna — Autor beogradzastare @ 13:01

Mnogi nas pitaju da li znamo neke dobre restorane. Htele bih da navedem par, ali kako budem obilazila ostale tako ćemo dopunjavati spisak :D

 

Neću pisati o restoranima koji nisu zadovoljili moj kriterijum, spominjaćemo restorane iz Beograda i okoline ali samo one koji mogu da ponude nešto kvalitetno i šta je to :D

 

Krećemo:

1. Spomenula bih jedan salaš. Naime radi se o salašu nadomak Beograda, koji se nalazi izmedju Beške i Krčedina i zove se Salaš Stojšić . Po meni salaš koji ve veoma blizu Beograda, raspolaže lepom baštom i prostotom da se deca igraju. Ja sam moju dacu pustila i zaboravila na njih, jer je salaš prostran, ograđen i nema razloga za brigu. Imaju par životinjica, magarca, patkice, kozu itd... golove za fudbal na travi, drvcena kućica za manju decu... Što se tiče hrane, o njoj ću kratko i jasno reći "svaka čast"! Predlažem da prošetate do salaša Stojšić i provedete jedan divan dan obavezno!

 

 

 

 STAKLENE TUŠ KABINE

Generalna — Autor beogradzastare @ 13:01

Konačno da napišem nešto i o ovoj temi. Staklene tuš kabine su danas rado viđene u svakom kupatilu. Lako se održavaju, voma su korisne i kvalitetne i što je jako bitno prelepo izgledaju.

 

 

Firma Kristal Staklo radi proizvodnju, izradu staklenih tuš kabina po meri korisnika. Jako su pristupačni sa cenama, vrhunski kvalitet i odlični dizajn. 

 

Staklene Tuš kabine

Za izradu staklenih tuš kabina ili peščanih tuš kabina se koristi kaljeno staklo. Stakla za tuš kabinu debljine 8 i 10mm. Naše tuš kabine se prave od kaljenog, sigurnosnog stakla, različitih dimenzija i oblika, u zavisnosti od konkretnog prostora. Vrhunsko staklo za tuš kabine.

 

Najčešće se koriste stakla za tuš kabinu debljine 8 i 10mm opremljena odgovarajućim okovom i dihtung gumama sa specijalnim svojstvima protiv zadržavanja vode i stvaranja kamenca. Jako je bitno da vaša staklena tuš kabina ostane čista i uredna bez kamenca. Takodje, u ponudi su i najkvalitetniji klizni stakleni paneli, sistemi tipa DORMA.

 

Ako želite staklenu tuš kabinu na kojoj će vam definitivno svako zavideti obavezno nas pozovite. Staklo vaše nove tuš kabine možete uzeti skroz providno staklo-providno, ili možda staklo u nekoj boji, ili matirano staklo, ili staklo sa nekim detaljima na sebi, na vama je da zaberete.Beograd za stare

Generalna — Autor beogradzastare @ 13:18
Jako lep i famozan grad Beograd. Što bi mi rekli centar Evrope. Dodjite i sami se uverite u čarolije večernjeg provoda, dnevnih šetnji i ostale lepote koja krasi ovaj grad.

Powered by blog.rs