Beograd za stare

20 Feb, 2020

Beograd restorani

Generalna — Autor beogradzastare @ 13:01

Mnogi nas pitaju da li znamo neke dobre restorane. Htele bih da navedem par, ali kako budem obilazila ostale tako ćemo dopunjavati spisak :D

 

Neću pisati o restoranima koji nisu zadovoljili moj kriterijum, spominjaćemo restorane iz Beograda i okoline ali samo one koji mogu da ponude nešto kvalitetno i šta je to :D

 

Krećemo:

1. Spomenula bih jedan salaš. Naime radi se o salašu nadomak Beograda, koji se nalazi izmedju Beške i Krčedina i zove se Salaš Stojšić . Po meni salaš koji ve veoma blizu Beograda, raspolaže lepom baštom i prostotom da se deca igraju. Ja sam moju dacu pustila i zaboravila na njih, jer je salaš prostran, ograđen i nema razloga za brigu. Imaju par životinjica, magarca, patkice, kozu itd... golove za fudbal na travi, drvcena kućica za manju decu... Što se tiče hrane, o njoj ću kratko i jasno reći "svaka čast"! Predlažem da prošetate do salaša Stojšić i provedete jedan divan dan obavezno!

 

 

 

 Komentari

  1. Upravo sam se vratila iz jednog novobeogradskog restorana gde sam bila sa muzem i cerkicom na veceri i sasvim slucajno videh Vas post.
    Salas je predivan i hvala Vam na preporuci,sigurno cu ga posetiti sa porodicom.
    Restoran koji sam pomenula na pocetku zove se TakeSquare i nalazi se u Milutina Milankovica 9ž (malo je zavucen izmedju poslovnih zgrada) . Najtoplije preporuke imate od mene pa ako budete imali prilike posetite ga. Cene su pristojne zaista,restoran je prilicno prostran i izuzetno prijatan a osoblje i hrana jakooo divni. Higijena na zavidnom nivou. Basta trenutno ne radi ali deca mogu da se igraju ispred restorana gde je takodje prostrano. U restoranu nema dima,kvalitetna ventilacija.
    IIzvinite na malo duzem komentaru ali eto,bas sam pod utiskom.

    Autor Tickolino — 21 Feb 2020, 22:44


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs