Beograd za stare

20 Feb, 2020

STAKLENE TUŠ KABINE

Generalna — Autor beogradzastare @ 13:01

Konačno da napišem nešto i o ovoj temi. Staklene tuš kabine su danas rado viđene u svakom kupatilu. Lako se održavaju, voma su korisne i kvalitetne i što je jako bitno prelepo izgledaju.

 

 

Firma Kristal Staklo radi proizvodnju, izradu staklenih tuš kabina po meri korisnika. Jako su pristupačni sa cenama, vrhunski kvalitet i odlični dizajn. 

 

Staklene Tuš kabine

Za izradu staklenih tuš kabina ili peščanih tuš kabina se koristi kaljeno staklo. Stakla za tuš kabinu debljine 8 i 10mm. Naše tuš kabine se prave od kaljenog, sigurnosnog stakla, različitih dimenzija i oblika, u zavisnosti od konkretnog prostora. Vrhunsko staklo za tuš kabine.

 

Najčešće se koriste stakla za tuš kabinu debljine 8 i 10mm opremljena odgovarajućim okovom i dihtung gumama sa specijalnim svojstvima protiv zadržavanja vode i stvaranja kamenca. Jako je bitno da vaša staklena tuš kabina ostane čista i uredna bez kamenca. Takodje, u ponudi su i najkvalitetniji klizni stakleni paneli, sistemi tipa DORMA.

 

Ako želite staklenu tuš kabinu na kojoj će vam definitivno svako zavideti obavezno nas pozovite. Staklo vaše nove tuš kabine možete uzeti skroz providno staklo-providno, ili možda staklo u nekoj boji, ili matirano staklo, ili staklo sa nekim detaljima na sebi, na vama je da zaberete.Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs