Beograd za stare

Beograd restorani

Generalna — Autor beogradzastare @ 13:01

Mnogi nas pitaju da li znamo neke dobre restorane. Htele bih da navedem par, ali kako budem obilazila ostale tako ćemo dopunjavati spisak :D

 

Neću pisati o restoranima koji nisu zadovoljili moj kriterijum, spominjaćemo restorane iz Beograda i okoline ali samo one koji mogu da ponude nešto kvalitetno i šta je to :D

 

Krećemo:

1. Spomenula bih jedan salaš. Naime radi se o salašu nadomak Beograda, koji se nalazi izmedju Beške i Krčedina i zove se Salaš Stojšić . Po meni salaš koji ve veoma blizu Beograda, raspolaže lepom baštom i prostotom da se deca igraju. Ja sam moju dacu pustila i zaboravila na njih, jer je salaš prostran, ograđen i nema razloga za brigu. Imaju par životinjica, magarca, patkice, kozu itd... golove za fudbal na travi, drvcena kućica za manju decu... Što se tiče hrane, o njoj ću kratko i jasno reći "svaka čast"! Predlažem da prošetate do salaša Stojšić i provedete jedan divan dan obavezno!

 

 

 

 STAKLENE TUŠ KABINE

Generalna — Autor beogradzastare @ 13:01

Konačno da napišem nešto i o ovoj temi. Staklene tuš kabine su danas rado viđene u svakom kupatilu. Lako se održavaju, voma su korisne i kvalitetne i što je jako bitno prelepo izgledaju.

 

 

Firma Kristal Staklo radi proizvodnju, izradu staklenih tuš kabina po meri korisnika. Jako su pristupačni sa cenama, vrhunski kvalitet i odlični dizajn. 

 

Staklene Tuš kabine

Za izradu staklenih tuš kabina ili peščanih tuš kabina se koristi kaljeno staklo. Stakla za tuš kabinu debljine 8 i 10mm. Naše tuš kabine se prave od kaljenog, sigurnosnog stakla, različitih dimenzija i oblika, u zavisnosti od konkretnog prostora. Vrhunsko staklo za tuš kabine.

 

Najčešće se koriste stakla za tuš kabinu debljine 8 i 10mm opremljena odgovarajućim okovom i dihtung gumama sa specijalnim svojstvima protiv zadržavanja vode i stvaranja kamenca. Jako je bitno da vaša staklena tuš kabina ostane čista i uredna bez kamenca. Takodje, u ponudi su i najkvalitetniji klizni stakleni paneli, sistemi tipa DORMA.

 

Ako želite staklenu tuš kabinu na kojoj će vam definitivno svako zavideti obavezno nas pozovite. Staklo vaše nove tuš kabine možete uzeti skroz providno staklo-providno, ili možda staklo u nekoj boji, ili matirano staklo, ili staklo sa nekim detaljima na sebi, na vama je da zaberete.Powered by blog.rs